12.03.2009 г., 14:52 ч.

А всъщност е бягство 

  Поезия
795 0 13

 

бягство от реалността

в света на фантазията

 

виртуален

витален

 

и ставам за теб по-реална

 

докосвал ли си монитора

с моята снимка

 

а ни делят

километри

преки

 

разстояния

 

някъде четох

химията

или я има

или я няма

 

но някъде там

отляво

заедно с любовта

има и страх

 

липса на сила ли е

да не можеш да счупиш

границите

 

реална ли съм така

и имаш ли чувство за цялост?

© Ол Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??