13.04.2008 г., 22:59 ч.

* * * 

  Поезия » Любовна
563 0 1
 

Едно несподелено щастие те измъчва.
Едно желание - тя, но тя гръб ти обърна.

Любовта разкъсва душата ти ден след ден.

Тлееш обсебен, запленен и дори пред себе си
отричаш, че за нея дишаш.

Пожертва всичко - приятелите си, сърцето си,

мен и себе си най-вече! Сляп си, неспособен си
вече да обичаш.

Но ти избра съдбата си, пътя, по който пое.

А аз те пуснах, със сълзи в очите.

Лети, отиди при нея или друга намери.

Днес, по-силна, мога да призная,
че животът и без теб върви,
и без теб има щастие и сълзи!

Сбогом и дано ти провърви!

© Мария Георгиева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • многи е красиво това че ,ти си му простила!!че след всичко това му пожелаваш късмет в любовта!!това е смела постъпка ,постъпка на един силен човек1поздравявам те и ти пращам целувки!
Предложения
: ??:??