18.06.2009 г., 10:10 ч.

* * * 

  Поезия » Философска
476 0 3

Жаден вик-

                    - свобода,

                    - и път,

и живот почука.

Дете краси небе -

земя до някъде,

а след това...

Чук и наковалня

изчукват живот

невзрачен

                     и тук

идва светъл ангел,

възкресен цар - небесен,

и животът

се променя,

и тръгва в русло,

велико, бурно

и тихо, вечно

и красиво...

................................................

Животът почука,

поучи мъдри души

и потегли към

белоснежни

височини.

 

© Сириус Надежда Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??