8.02.2009 г., 14:59 ч.

* * * 

  Поезия » Друга
535 0 0
Времето минава покрай нас
                       така неусетно.
Изтича през пръсти тъй бързо.
Иска ме да го хванем, но не можем.
То е като вятъра, минава покрай нас
и си отива, без връщане назад.
Спираш се, замисляш се за днес,
                                 а вече е вчера.
Има неща, които не сме успели
да кажем или направим навреме,
                                 а вече е късно.
Ако имахме още малко време,
колко по-щастливи можехме да сме!

© Вероника Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??