20.11.2012 г., 19:59 ч.

* * * 

  Поезия » Любовна
746 0 3

... Тук съм. Вратата отворена.

Сякаш още ме огледаш учудено.

Вън сняг вали -

затрупва следите ни;

само студът ми напомня за теб

и взаимно се питаме,

декламираме стихове -

с моя приятел - вятъра.

Ще го попитам за теб -

той всички познава.

Аз му завиждам за това,

че е невидим, може

да влезе навсякъде

и прегърне мен и теб

безнаказано.

А тази врата е отворена

и не мога да вляза.

© Павел Грамадов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • ... и не мога да вляза...
    Харесах!
  • Много ми харесва!Напомня ми на една прекрасна руска песен.
  • Отворена врата–не е врата...Едно време имаше такава песен! Харесва ми!
Предложения
: ??:??