20.11.2007 г., 15:30 ч.

* * * 

  Поезия
583 0 6
 Нежно…
Като пеперуда, пърхаща с крила.
Прелест…
Като капчица роса, поспряла уморена в цвете
красиво…
Като розов цвят, напъпил в ранното утро
леко…
Като едва докоснати треви от вятъра
чисто…
Като вълните с идващия прилив
желано…
Като милувка на любим
невероятно…
Като залез, обагрен в златисто,
невинно…
Като птиче, приютено под крилото майчино,
преливам…
Щастлива съм!
Толкова много нежност…

© Пепи Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??