20.09.2022 г., 11:35 ч.

* * * 

  Поезия » Авторска песен
214 0 1

 

 

Събуждам се по навик търся те до мен

леглото пак наполовина празно

ми напомня колко съм виновен

Господи, без тебе тука е ужасно.

 

Припев:

Днес апартамента; стана мой затвор

моля те прости че; бях прикрит актьор

вярвах си наивно; че със лекота

лъжа първо тебе; после любовта.

Не и любовта!

 

Едно разбрах когато тя замина

момчета любовта - понякога убива

щом целият ми свят за миг се срина

не ме мислете - нека тя да е щастлива.

 

Припев:

Днес апартамента; стана мой затвор

моля те прости че; бях прикрит актьор,

вярвах си наивно; че със лекота

лъжа първо тебе; после любовта.

Не и любовта!

 

 

© Атанас Анастасов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??