17.03.2018 г., 22:46 ч.  

... 

  Поезия » Друга
372 0 0

 

 

 

 

Колко много и малко е нужно за да се унищожи един човек,
които за нищо, но през целият си живот е работил.
Колко много и малко е нужно, самият той да разбере,
колко жалък е и че сам се е прецакал.

Не те обичам...
- и мъртъв съм вече.

© Станислав Русев Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??