21.11.2021 г., 8:49 ч.  

Абревиатурен преход 

  Поезия » Хумористична
487 6 13

Той започна с Бе-Ка-Пе-то,

с Бе-Се-Пе и Се-Де-Се.

Бе за кратко с Де-Пе-Се-то

и потръгна с О-Де-Се.

 

Продължи с Ен-Де-Се-Ве-то

без партньор от О-Де-Се.

Спретна тройка с Бе-Се-Пе-то,

с цар Симеон и Де-Пе-Се.

 

С Бойко прасна Бе-Се-Пе-то

(то се върна с Де-Пе-Се)

Беше с ГЕРБ  и А-Бе-Ве-то,

после с ГЕРБ и Се-Де-Се.

 

Не потръгна с И-Тъ-Нъ-то

без подкрепа от Де-Бъ.

И… след вот за двете Пъ-та

пак пое към… Нъ-Ръ-Бъ.

😀😀😀

 

 

Юри

Йовев

Ноември

2021 г.

 

© Yuri Yovev Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??