2.06.2008 г., 7:28 ч.

абсолютно 

  Поезия » Любовна
779 0 15

 

 

 

 

обич моя

неизказана

недоловимо мое утре

къде заспиваш

и самотно ли

 

събуждаш ли се с мен

понякога

тревого

разпиляна в километри

 

откакто те сънувам

не е лесно

и знам

че в теб

и с теб

безкрайно

тъжно

ще умирам

 

и мой си

само

в есента

на тънки

вечни

милиметри

 

за докосване

 

 

 

 

 

 

 

© Геновева Христова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??