31.07.2010 г., 1:08 ч.  

* * * 

  Поезия » Друга
368 0 0

Животът ми не струва и пукната пара.

И ще умра.
Да.

И тихо.

Знам.

Сякаш никога не съм съществувала.

Разочарование.

Да.

Това е всичко, което имам и мога да Ви дам.

Вземето го,
                                               порадвайте му се,


а после ме захвърлете.



Нищо нямам.

Нищо.

 

Страст.

Това е.


Осъдете ме и не ме горете повече.

Защото боли.
 

                                                 Вемете си малко разочарование и ме оставете.

© Надежда Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??