Животът ми не струва и пукната пара.
И ще умра.
Да.
И тихо.
Знам.
Сякаш никога не съм съществувала.
Разочарование.
Да.
Това е всичко, което имам и мога да Ви дам.
Вземето го,
порадвайте му се,
а после ме захвърлете.
Нищо нямам.
Нищо.
Страст.
Това е.
Осъдете ме и не ме горете повече.
Защото боли.
Вемете си малко разочарование и ме оставете.
© Надежда All rights reserved.