20.11.2008 г., 20:09 ч.

* * * * 

  Поезия » Любовна
920 0 3
Една звезда откъсна се и падна,
една сълза надолу полетя,
едно сърце пътека си прокрадна
към бездната от черна самота...

Една надежда някъде угасна,
една мечта за сетен път умря,
една любов - красива, но опасна,
прободе се и вечен сън заспа...

Едно момче за първи път проплака,
едно момиче сля се със нощта...
Една съдба ги сля, но не изчака
да видят, че това бе любовта...

© Цвети Сп Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??