25.08.2013 г., 18:03 ч.

* * * 

  Поезия » Друга
487 0 0

                                Събуждане

 

         Вятърът се пъха бързо в твойта стая,

         точно като уличен хлапак,

         колко му завиждам днес да знаеш,

         че той при теб е пак.

 

         И звездите през прозореца надничат,

         много любопитни са сега,

         после тихичко изчезват,

         да не ти смутят съня.

 

         А цветята с аромата те прегръщат,

         колко исках това да бъда аз,

         може би е време да се будя,

         хубави мечти за този ранен час.

© Вера Камбурова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??