Aug 25, 2013, 6:03 PM

* * * 

  Poetry » Other
579 0 0

                                Събуждане

 

         Вятърът се пъха бързо в твойта стая,

         точно като уличен хлапак,

         колко му завиждам днес да знаеш,

         че той при теб е пак.

 

         И звездите през прозореца надничат,

         много любопитни са сега,

         после тихичко изчезват,

         да не ти смутят съня.

 

         А цветята с аромата те прегръщат,

         колко исках това да бъда аз,

         може би е време да се будя,

         хубави мечти за този ранен час.

© Вера Камбурова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??