15.03.2011 г., 22:49 ч.

* * * 

  Поезия
382 0 1

Сам със себе си

   тишина голяма

сам във себе си

   по-прекрасно няма

 

        Завинаги си сам

        завинаги във цялото

 

Не е самота

 тъгата е отпаднала

  в целостта на цялото

   целостта заразна е!

© Благодат Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??