15 мар. 2011 г., 22:49

* * * 

  Поэзия
381 0 1

Сам със себе си

   тишина голяма

сам във себе си

   по-прекрасно няма

 

        Завинаги си сам

        завинаги във цялото

 

Не е самота

 тъгата е отпаднала

  в целостта на цялото

   целостта заразна е!

© Благодат Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??