26.05.2007 г., 9:15 ч.

Ада на живота 

  Поезия
665 0 4
Живота си тече,
в бездната дълбока
той всекиго влече.
В бездната, където
хиляди души
молят се и страдат.
С грехове дошли,
стенат и пропадат
хиляди души,
тъмни и жестоки.
Кой е техний път?
Кой, кажи ми,Боже?
Към какво вървят?
И с какво ли може
да се вразумят?
Ада на живота,
в него те горят,
страдат, но не могат
да се вразумят.
Психиката слаба,
техния разврат
водят до страдание
в тоз измислен свят.

© Яница Ботева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??