21.08.2010 г., 13:42 ч.

Адаме 

  Поезия » Пародии
818 0 1

 

Адам ли беше, или мъж?

С какво и как да те опиша?

Когато видя те веднъж,

за рая пак ще пиша...

© Людмила Стоянова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??