15.05.2008 г., 0:29 ч.

Адът и Аз 

  Поезия
604 0 1
Адски тътен да продира въздуха навън.
Адът да съедини небето и земята.
В кърви да лежа, гърчеща се в мрака.
Дъх да не достига...

Вълците с месата мои живи да пируват.
Бурените кръвта ми да полива.
Пороите останките ми да влачат.
Спомен от мен да не остане
и годините да забравят, че през тях съм минала.

Глас да нямам и сълзи,
нито слух за стона ветровит
и ръце да нямам да не чувствам
и сърцето ми да не тупти.
Тишината да е моя спътница
във Ада, където вървя.
Дяволите да пируват с мозъка ми, пред мойте очи.

Защото черна е душата ми и Адът е във мен.

© Гери Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??