24.03.2007 г., 1:29 ч.

***** 

  Поезия
629 0 3
Времето не ще ги подслони.
Душите им за кратко ще цъфтят.
Житейска сладост няма да ги огорчи.
Дъга очите им не може оцвети.

Поглеждат ме - аз отминавам,
говорят нещо - не разбирам.
Че слепи са - в очите им прозирам,
да, тук са, но не ги достигам.

А знам, че те са - моите мечти...

© Антон Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??