29.10.2024 г., 6:30 ч.

Афтър за реванш 

  Поезия » Хумористична, Авторска песен
50 0 0

Тази нощ е наш’то парти
чаши горе да се чукат.
Занулявам всички карти,
мацки от танци да се спукат.

 

Малки котки и пантери,
под ръка със топ гъзари.
Всеки с Бентли, панамери
мътен спомен да направи.

 

Пълни чаши горе, дзън.
Тая вечер никъв сън.
Нека всеки да разкрие
к’во и колко ще изпие.

 

Чупки в кръста, малко ханш.
После афтър за реванш.
Луди танци, без да спите.
Тук сме само най-добрите.

 

© Krischo Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??