Агресия... изригваща като вулкан
от недрата на мозъчните ми клетки.
Изригва внезапно и внезапно стихва,
оставя само въглен и пепел...
В тях има само закърняла гореща лава,
изпепеляваща и отровна стихия.
Да изригва аресията продължава,
денонощно вулканът не спира...
Изпепелява всичко в душата,
превръща я в малка невидима част
от онази любов непозната,
пожънала в себе си огън, пепел и страст...
© Тайнствената Всички права запазени