Jun 28, 2011, 9:50 PM

Агресия... 

  Poetry » White poetry
708 0 0

Агресия... изригваща като вулкан

от недрата на мозъчните ми клетки.

Изригва внезапно и внезапно стихва,

оставя само въглен и пепел...

 

В тях има само закърняла гореща лава,

изпепеляваща и отровна стихия.

Да изригва аресията продължава,

денонощно вулканът не спира...

 

Изпепелява всичко в душата,

превръща я в малка невидима част

от онази любов непозната,

пожънала в себе си огън, пепел и страст...

 

 

 

© Тайнствената All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??