7.04.2010 г., 13:44 ч.

Агресия 

  Поезия » Гражданска
648 0 6

Агресията бърза да руши

света, във който истински съм влюбен,

а той... не може сякаш да се защити...

и грозотата май ще го погуби?!

 

Едно нахално, сиво битие

отвсякъде напира да навлезе,

подготвило за всеки досие

от грижи, от догадки и надежди...

 

Светът не вярва, истински заклет

в греха!Една химера го тревожи:

да бъде Бог!... А дяволът проклет

подготвя търг за вехтите ни кожи!

 

© МАРИАН КРЪСТЕВ Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??