28.12.2007 г., 11:26 ч.

Ах, какъв добър баща 

  Поезия » За деца
997 1 7

Ах, какъв добър баща

 

Днес сме с татко на разходка

в езерото с нашта лодка.

Тук са чаплите красиви,

патиците тъй игриви.

Щъркелчо със човка трака,

Жабчо квака в ракитака.

Но коя е тая птица?

Бяла птица със торбица?

"Татко, татко, погледни!

Името й ми кажи."

"Тази птица великан

се нарича пеликан.

С риба пълни той торбата

и я носи на децата."

"Ах, какъв добър баща!

Като тебе, татко! Да!

 

На 26 декември се чества Св.Йосиф Обручник - Ден на бащата.

Честито, бащи!

© Лилия Велчева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??