28.08.2008 г., 9:22 ч.

Ах... Любов! 

  Поезия » Любовна
758 0 1
Не вярвах в любовта, докато не срещнах теб!
Не вярвах, че мога да обичам така, както обичах теб!
Живеех в лъжа... Сам-сама отхвърлена от света!
Сега не е така...
Срещнах теб!
Ти ме откри във мрака!
Показа на душата ми светлината!
Радостта от живота!
Какво е да обичаш и да бъдеш обичан!
Ще дам живота си за теб, ако трябва!
Обичам те!
Ти си слънцето в деня ми и луната в нощта ми!
Едно небе не може без звезди, а аз не мога без теб...!

© ЕлИ Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??