Ах, морето!
Слънце. Жега. Задух. Мор.
Пясък. Бриз. Бикини. Зор.
Ром. Мастика. Скоч. Мезе.
Дюни. Мацки. Плаж. Море.
Водки, джетове. Оле!
Тути фрути плодове.
Дългокраките бедра.
О, свещенна голота!
Бар и танци до зори.
Утро. Слънчеви лъчи.
Сън в бунгалото и пак
следобяда си на крак.
А пък кръчми - Боже мой,
нямат чет и нямат брой!
Келнерки с мини поли
и напъпили гърди!
Джобът щом е пълен знай,
тук ще си като във Рай!
И ще имаш всичко ти
щом си фрашкан със пари!
Свършат ли, това е край!
Няма мацки, няма Рай!
Нежелан си без парата,
с шут показват ти вратата!
После влакът-трака трак
във купето крак връз крак.
В село не е Слънчев бряг,
но си има хоремаг.
Няма мацки, плаж, бикини,
няма скоч, шезлонг, маслини,
ала с празната кесия
може и на версия
да удариш два коняка.
После вкъщи, там те чака
твойта миличка скумрия
да ти вдигне гюрунтия!
14.07.2018г.
© Георги Иванов Всички права запазени