9.09.2011 г., 15:29 ч.

Ах, тези жени... 

  Поезия » Хумористична
652 0 1

 

 

                                                                                    Боговете са дали лекарство

                                                           против змийската отрова,

                                                           но не и против лоша жена.

 

                                                                 Еврипид

             

                  Ах, тези  жени...

            Жените са чудни създания,
               от природата дар за мъжете.
               Но често им носят страдания,
               като ги водят за носовете...

 

 

 

                                                     Защо?


             Жени - прекрасни, ефирни създания,
           защо се правите на толкова наивни?
           Събуждате в мъжете различни желания,
           а после коварно ги изкарвате противни?

© Петър Петров Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • hubavkaaa,
    Права си - писал съм го, наблюдавайки "страданията" на другите мъже ! Има обаче рядки изключения - като мен, но не всички могат да бъдат като мен
Предложения
: ??:??