Ах, ти...
Не знам дали си забелязала, но съм хлътнал лошо, по теб,
а ти май си играеш с мен и ме взе за мезе...
... Но аз не съм играчка, а просто странен човек
и не си кривя душата, ако нещо не ми е наред.
Прекрасна си, но не е само това –
имаш си, уж, ненужен приятел, но си ляга при теб.
А до тогава аз нямам работа с такава жена,
все пак и аз си имам другарче за секс.
Май само пускаш мухата и всичко до там,
а аз тичам след сладкия ти задник и се радвам.
Освен всичко, нямам какво да ти дам,
аз съм беден безделник и така се раздавам.
Помисли над всичко това, засега,
не го приемай лично, от рано.
Пък аз ще си мисля за теб с моята тъпа глава
и ако нищо не стане, поне ще е било нещо забавно.
© Михаил Попов Всички права запазени