8.10.2008 г., 9:32 ч.

Ах, ужас! :) 

  Поезия » Хумористична
948 0 21
 

Във мене дявола ли влезе

или от скука адска разболях се,

че друг вниманието ми привлече,

в опасна връзка заиграх се.

 

Веднъж мъжът ми във командировка,

но подрани, прибра се рано-рано...

Аз викам: -Бързо тук! Призовка!

Викат те, в съседа е обрано!

 

А другият, във гардероба свил се,

не диша чак от притеснение

и под бельото чак покрил се,

поглежда ме в недоумение.

 

С това приключих аз играта,

решила никога да не рискувам.

Но ето, че дойде зората...

Ах, ужас! Изглежда, че сънувам!

© Анна Станоева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??