30.03.2011 г., 14:15 ч.

Ай сиктир бе 

  Поезия » Хумористична
1683 0 6

Статистика проведе се в страната

съотношение мъжът - жената.

Мъжете малко са, затуй на всяка

по мъж без нещо се полага!

 

Да стане ясно кой какво ще вземе,

таз сага прочети навреме.

Поука извади си, не се пъчи,

на теб подобно ще се случи!

 

В години дълги на борба

разчиствах пътя със метла.

И тъй на чисто, ей го на,

застана Другата жена!

 

Тя другата е яка, здрава,

шопкиня е, не го забравям.

Сега ще трябва с нея, братко,

да се уловим в смъртна хватка!

 

Светът затихва онемял,

такъв резил не е виждал.

"- Това се казва зверски бой!

За мен се бият!!" - се похвали Той!

 

За к'во ли? - Питаме се двете?

Нима свършиха се мъжете?

Поне да беше сексът здрав, 

а то - да си умреш от смях!

 

Достатъчно! Така решихме, 

за к'во ли се скубахме, бихме?

Зарязваме го! Стига вече!!

И ужас- трета се довлече!

 

Ай сиктир, бе, че този плужек

на никой вече не е нужен.

И тъй, дори да е падение,

се сляхме трите в прегрешение...

 

 

 

 

© Ели Григорова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??