Аз израствам
всеки ден, по малко.
Аз израствам
и виждам света.
Аз израствам,
по мъничко -
жалко,
че няма илюзии
и светлина,
които жадувал съм
вяра да станат,
но атеист съм,
от Бога проклет.
- По дяволите,
всички земни съблазни!
Аз не желая
в живота си клет,
да бъда пионка,
да мъркам покорно,
да скланям пред този
и онзи глава -
животът,
е просто изтъркано порно,
сгодено за хорската суета.
© Бостан Бостанджиев Всички права запазени