25.05.2006 г., 21:35 ч.

Ако... 

  Поезия
646 0 2

Ако днес целуна те в устата
и разнесе се розов аромат,
и в нищото люлеят се краката
и завали отгоре розов цвят...

Съвсем случайно ако ти
с целувка нежна ми отвърнеш,
с треперещи от страст ръце,
с любов ми тялото обгърнеш...

Ако потъваме във буря от екстаз
и със страстен вихър те обвия,
един със друг се сливаме тогаз,
жертви на една добра магия!

© Александър Колев Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??