2.02.2020 г., 20:31 ч.  

Ако знаех! 

  Поезия » Любовна
991 0 0

Ако знаех как се обича жена като теб
Щях да кажа най-вярната дума
Да направя най-милия жест
Да се боря тебе да имам

Ако усетих страстта ти навреме
Днес блажено щях да бъда щастлив
Но побягнах в изгубено време
Да обичам не бях още готов

Ако можех да върна онази минута
Щях да направя от нея цял век
От прегръдката моя не ще да те пусна
За теб съм готов,но днес!

© Весела Йотова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??