20.01.2008 г., 21:19 ч.

Ако 

  Поезия
662 0 5
Ако мислиш, че можеш да
ме накараш да ти дам
последната дума
в пазвата си,
ако мислиш, че мога да
те чакам на ъгъла на
търпението,

ако мислиш, че съм
забравил,
то тогава,
то тогава

кой ще ме обича,
когато залезът се
превърна в петно на обувката ми?

© Питър Хайнрих Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??