19.09.2007 г., 14:44 ч.

Ако 

  Поезия
807 0 13
Ако си тръгнеш първи, затвори вратата
на спомените наши и я заключи.
Така ще можем да си разделим вината
и след раздялата по-малко ще горчи.
Ако си тръгна първа, аз ти обещавам
назад да не поглеждам със надежда
и, без да се обръщам, да прощавам
усмивките на закъснялата ти нежност.

Понякога сърцата се разделят
и празното местенце ще боли,
но раната във тях ще заздравее,
ако не страдат по отминалите дни.

© Ивелина Димитрова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??