22.11.2007 г., 11:40 ч.

Ако ... 

  Поезия » Любовна
826 0 1

Ако знаеш, че утре ще ме няма,
какво би ми казал,
какво би направил?
Ако знаеш, че си отивам завинаги,
би ли ме прегърнал,
би ли ме обичал?
Ако това е последният ми миг тук,
ще държиш ли ръката ми,
ще докоснеш ли косите ми?
Ако се събудиш и мен ме няма,
ще страдаш ли,
ще те боли ли?
Ако се обърнеш и аз си отида,
би ли ме последвал,
би ли ме върнал?
Ако някога изчезна от твоя свят,
дали ще оставя спомен,
дали ще ме потърсиш?

© Валерия Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • Валя, страхотен стих!!!
    Ах и аз понякога си задавам тези въпроси...
    Шестица за таланта ти!!!
Предложения
: ??:??