17.03.2018 г., 22:10 ч.

Ако... 

  Поезия
475 2 2

Ще ребрандирам физически себе си,
ще се изплакна от предния Аз,
ще зануля и всичките белези,
ще се превърна във някой от вас...

 

И така променен, ще се върна, 
ще отпивам от общия ум,
ще поискам света да обърна,
след това ще си тегля куршум!

© Йордан Ботев Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • Ми то, какво друго му остава на човек, след като се претопи в общата маса?!
  • Всичко ми допада, без куршума . Поздрави!
Предложения
: ??:??