13.05.2012 г., 15:38 ч.  

Ако беше... 

  Поезия » Любовна
2463 1 35

                                                 на теб...                     


Ако беше скала, непристъпно самотна, 

щях да никна със сила на крехка трева,

и под твоята каменна сянка да скрия

страхове и съмнения. И до теб да раста.

 

 

Ако беше изгубена в болката диря,

щях да бъда рисувана с обич следа,

и намерил наново посока и лира,

да те милвам със поглед. И до теб да вървя.

 

 

Ако беше утихнала мъжка въздишка,

щях да бъда целувка в милостта на жена,

и донесла от цветния облак палитра,

да се сгуша без глас. И до теб да заспя.

© Златка Вълкова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??