13.02.2021 г., 23:28 ч.

Ако бяхме деца... 

  Поезия » Любовна, Еротична
524 4 4

Да можех някак да те зърна

под душ, през някоя ключалка. 

Как нежно себе си прегръщаш,

а аз си утолявам жаждата. 

Разбира се това е чисто

за извратеното ми подсъзнание.

Една забравена по детски, близост

на две невинности с желания...

Тогава ти ще я открехнеш

пред най-младежкия ми срам - 

вратата с гола плът насреща, 

като свещта, трепереща във храм... 

Тогава сигурно против природата

до синьо стиснал острия кинжал, 

бих искал да пронижа болката, 

че теб за плячка Бог е дал... 

Аз имам право да съм грешен 

и после да се кръстя в Ада. 

Сега, прости ми! По момчешки 

от теб ще пия, мъжки жаден... 

 

Стихопат. 

Danny Diester 

 

© Данаил Антонов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??