20.12.2012 г., 17:54 ч.

Ако днес е за последно 

  Поезия » Любовна
599 0 2

Изморил ли се е този свят?

Вижда ли се края?

Днес Земята дава ли ни знак?

Може би, не зная.

 

Ако днес е за последно,

бих погалила с ръка

слънцето, цветята... Всичко е вълшебно.

Ще си взема късчета от нашата Земя.

 

Ако не успея, само зная,

че в сърцето мое теб ще нося.

Винаги съм те обичала и с края

няма нужда за какво да прося.

 

Всеки ден с ръцете си прегръщам,

сякаш е последният ни ден.

На любов, с любов отвръщам.

Въздухът си в моя светъл ден.

© Ивелина Цветкова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??