Изморил ли се е този свят?
Вижда ли се края?
Днес Земята дава ли ни знак?
Може би, не зная.
Ако днес е за последно,
бих погалила с ръка
слънцето, цветята... Всичко е вълшебно.
Ще си взема късчета от нашата Земя.
Ако не успея, само зная,
че в сърцето мое теб ще нося.
Винаги съм те обичала и с края
няма нужда за какво да прося.
Всеки ден с ръцете си прегръщам,
сякаш е последният ни ден.
На любов, с любов отвръщам.
Въздухът си в моя светъл ден.
© Ивелина Цветкова All rights reserved.