14.10.2015 г., 19:51 ч.

Ако дойда за теб 

  Поезия » Любовна
578 0 0

Ако дойда за теб

през нощта, във съня ти,

в най-дълбокия сън,

когато си далече не само от мен,

когато си далеч от света

                                 и от всички!

 

Ако дойда за теб,

когато не мислиш за нищо

                                 и никой!

Когато съня е този, когото обичаш

и няма щастие, нещастие

                                 и други любови!

 

Ако дойда за теб,

когато си сама със съня си

и живееш във него, със него

                                 за него!

 

Ако дойда за теб

точно в този момент

с крехкия си животец на влюбен,

ще ми позволиш ли да сънувам със теб?

Или ще бъда твоя убиец...

© Яна Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??