21.06.2019 г., 22:03 ч.  

Ако докосна с устни устните ти меки 

  Поезия » Любовна, Еротична
1371 4 3

Ако целуна с устни устните ти меки
ще полудее мигом моето сърце!
Ръцете ни докосващи се леки
ще галят твоето и моето лице!

 

Ще избледнее Слънцето така горещо
до пламъка на твоите очи
и в миг разкошен, като милиони свещи
със пламък буен Любовта ще загори!

 

Когато те целуна със Душата
Там някъде, сред милиардите звезди
докосвани от слънчевия вятър
Ще галя с обич твоите коси.

 

На тялото ти нежните извивки

Попили аромат на розов храст

ще милвам бавно докато лежиш!

 

Събудена, за слънчеви усмивки

Любима, ще те любя до несвяст,

докато Ти щастлива закрещиш!

© Ангел Милев Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??