Jun 21, 2019, 10:03 PM  

Ако докосна с устни устните ти меки 

  Poetry » Love, Erotic
1389 4 3

Ако целуна с устни устните ти меки
ще полудее мигом моето сърце!
Ръцете ни докосващи се леки
ще галят твоето и моето лице!

 

Ще избледнее Слънцето така горещо
до пламъка на твоите очи
и в миг разкошен, като милиони свещи
със пламък буен Любовта ще загори!

 

Когато те целуна със Душата
Там някъде, сред милиардите звезди
докосвани от слънчевия вятър
Ще галя с обич твоите коси.

 

На тялото ти нежните извивки

Попили аромат на розов храст

ще милвам бавно докато лежиш!

 

Събудена, за слънчеви усмивки

Любима, ще те любя до несвяст,

докато Ти щастлива закрещиш!

© Ангел Милев All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??