14.06.2005 г., 10:42 ч.

Ако душата ми е птица 

  Поезия
1168 0 5

Ще събера

звездите

в очите си,

за да ни бъде

светло

през нощта...

Ще пусна

на душата

птиците

и с тях

при теб

ще долетя...

Ще те помилвам

с полъха

на вятър южен

ще ти разкажа

приказка една ,

а после

друга, друга

да станат те

хиляда и една...

Тогава

погледни очите ми

и ако има

в тях звезди

и ако пак

душата ми

е птица,

при мене

остани.........

 

© Маргаритка Харизанова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??