19.11.2007 г., 23:39 ч.

Ако един ден... 

  Поезия
943 0 3
Ако един ден те видя отново,
аз ще бъда най-щастлива.
Ще започне началото ново
с прегръдка и усмивка красива.
Ще искам до тебе да остана,
завинаги до теб да бъда,
но направиш ли ми рана,
никога не ще се върна,
освен ако не искам
да ме нараняваш,
а аз в прегръдка да те стискам,
но ти света ми да събаряш,
кристално чист и искрен!

© Плами Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??