6.07.2011 г., 22:08 ч.

„Ако искам да видя пеперуди, ще трябва да изтърпя две-три гъсеници.“ 

  Поезия » Пейзажна
697 0 0

Отново изпълнени са полетата с пеперуди.

Отново напълнени са църквите с молещи се души!

Пия светена вода, изкачвам балкана.

На стария пън пак ще разкажа онази история.

На шипковия храст розова гривна ще подаря!

... и пеейки новата песен,

отново моята пеперуда ще долети да я чуе.

Моята пеперуда!

© Jana Light Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??