Jul 6, 2011, 10:08 PM

„Ако искам да видя пеперуди, ще трябва да изтърпя две-три гъсеници.“ 

  Poetry » Landscape
694 0 0

Отново изпълнени са полетата с пеперуди.

Отново напълнени са църквите с молещи се души!

Пия светена вода, изкачвам балкана.

На стария пън пак ще разкажа онази история.

На шипковия храст розова гривна ще подаря!

... и пеейки новата песен,

отново моята пеперуда ще долети да я чуе.

Моята пеперуда!

© Jana Light All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??